به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی نوید ادهم سه شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان همدان اظهار داشت: تحکیم تفکر برنامه محوری در سطح کلان و خرد از راهبردهای سند تحول بنیادین در نظام آموزش و پرورش است.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش باید با برنامه اداره شود و سلیقه ای نمی توان عمل کرد، افزود: کار زمان بر دراز مدت است و باید در آموزش و پرورش برای چند سال برنامه داشت.
سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش لازم الاجرا است
نوید ادهم اظهار داشت: سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش لازم الاجرا است و گام به گام باید طبق این سند حرکت کرد.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش کشور گفت: حاکمیت رویکرد فرهنگی و تربیتی، نهادینه سازی عدالت آموزشی و تربیتی، ارتقا شایستگی های مدیران و معلمان و تحول در محتوا از راهکارهای مهم در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.
نوید ادهم افزود: استقرار ساختار نظام آموزشی 3-3-6، استقرار نظام سنجش صلاحیت های عمومی، استقرار نظام ملی تربیت معلم، خلاقیت و نوآوری، ارزشیابی و تضمین کیفیت، رتبه بندی مدارس و بالندگی و شایسته سالاری از نظام سازی تحول بنیادین است.
وی با بیان اینکه تحول بنیادین در آموزش و پرورش یک ضرورت اجتناب ناپذیر است، افزود: سند تحول بنیادین متناسب با اهداف انقلاب ایجاد شده و دستاوردهای خوبی خواهد داشت.
سند تحول بنیادین مبتنی بر آموزه های وحیانی و معارف اسلامی است
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش کشور اظهار داشت: سند تحول بنیادین تحولی عمیق، ریشه دار، همه جانبه، نظام مند، آینده پژوهانه و مبتنی بر آموزه های وحیانی و معارف اسلامی است.
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش کشور گفت: کاستی در همپایی با تحولات محیطی، کاستی در تامین و تربیت نیروهای مورد نیاز جامعه، ضعف در پاسخگویی به نیازهای انقلاب اسلامی در سطح ملی و جهانی و کهنگی و عدم به روز آوری ساختارها و فرایندها از ضرورت های ایجاد تحول بنیادین در آموزش و پرورش است.
نوید ادهم با بیان اینکه سند تحول بنیادین نقطه عطفی در تاریخ آموزش و پرورش است، افزود: این تحول مطالبه مهم و تاکید مقام معظم رهبری، مجلس، دولت و رئیس شورای عالی است.
وی اظهار داشت: سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش از سال 83 مطرح بوده و در طول پنج سال 600 نفر از کارشناسان خبره آموزش و پرورش، صاحب نظران حوزه و دانشگاه با این سند همکاری داشتند.
وی با بیان اینکه در این سند از آخرین یافته های علمی و پژوهشی استفاده شده است، افزود: این سند در 35 نشست بحث شد و به تصویب رسید و در صحن علنی شورا 23 نشست با موضوع سند تحول ارائه شد.
سند آموزش و پرورش با اسناد بالا دستی همخوانی دارد
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش کشور اضافه کرد: سند آموزش و پرورش با اسناد بالا دستی، سند چشم انداز 20 ساله کشور، سیاست کلی نظام و نقشه جامع علمی کشور همخوانی دارد.
نوید ادهم افزود: سند ملی آموزش و پرورش شامل دو قسمت بنیان های نظری و سند تحول راهبردی در نظام تربیت رسمی عمومی در جمهوری اسلامی ایران است.
وی افزود: تربیت اعتقادی، عبادی و اخلاقی، تربیت اجتماعی و سیاسی، زیستی و بدنی، هنری و زیبا شناسی، علمی و فن آوری و تربیت اقتصادی و حرفه ای از ساحت های شش گانه تربیتی است.
در این نشست که با حضور حدود 500 نفر از مدیران مدارس استان همدان برگزار شد مدیر کل شورای عالی آموزش و پرورش به سوالات مدیران در زمینه طرح تحول بنیادین پاسخ داد.
سند تحول آموزش و پرورش ایجاد کننده مرحله جدیدی در حوزه تعلیم و تربیت است
مدیر کل آموزش و پرورش همدان نیز با بیان اینکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سند مهم و برجسته ای است، گفت: با این سند مرحله جدیدی در حوزه تعلیم و تربیت آغاز می شود.
عباس حسنی محتشم افزود: سند تحول بنیادین با محوریت آموزش و پرورش موجب تحول در نظام جمهوری اسلامی ایران می شود.
وی اظهار داشت: اولین گام رسمی تحول بنیادین در آموزش و پرورش اجرای نظام آموزشی نظام 3-3-6است که استان همدان ظرفیت های لازم در این زمینه را ایجاد کرده است.
نظر شما